I starten af juni fik vi besøg af Hemen, Louis og Vitus fra Ådalens Privatskole i Ishøj. De skulle i gang med forberedelser til eksamen, og vi var glade for at tage imod dem i vores besøgsordning.

Emnevalget til deres eksamen i naturfag faldt på bæredygtig energiforsyning, og de tre besluttede at skrive om biogas. I søgningen efter information dukkede Solrød Biogas hjemmeside hurtigt op, og den viste sig at kunne levere rigtig meget god viden.

De valgte at tage kontakt til Solrød Biogas. Det blev til et skønt besøg, og de fik en god snak med besøgskoordinator Steen Danielsen, der kunne hjælpe og svare på de vigtige spørgsmål om produktionen af biogas til brug i opgaven.

Så sammen med meget hjælp fra Steen og en masse godt materiale fra Solrød Biogas’ ressourcer blev grundlaget til et 12-tal etableret.

Til lykke med den flotte karakter og det fine arbejde, I har lavet.

Vi er megastolte over samarbejdet med jer og med de skoler og uddannelsesinstitutioner, der kommer og besøger os. Vi håber, vi kan bidrage til fornyet indsigt hos de unge og til flere fine resultater.